Такси - Русе - Букурещ
Имате нужда от такси
Русе - Букурещ - Русе
тел: 0887 419 401
Български  English
нощувки русе

Безплатно Пощенски списъци и продажбите води, реалност или Русе?

Posted on: September 22nd, 2012 by alexpetkov

Безплатни Пощенски списъци и продажбите води, реалност или Русе?

член от Дейвид Съдърланд

Безплатно Пощенски списъци и продажбите води, реалност или Русе? – Реклама

Търси по автор, заглавие или съдържание

Член ContentAuthor NameArticle Заглавие Начална страница Подаване на членове Автор Издател Съдържание емисии RSS Feeds Често задавани въпроси Свържете се с нас

мейлинг лист, Нова Реалност или Русе?

Да се ​​окажете жертва на текущото икономическо състояние? Опитват да се конкурират в света на бизнеса чрез продължаване на маркетингови усилия, докато не се яде останалите капитал сте напуснали? Е, не бойте се, прилича на останалата част от света на бизнеса. За щастие, в ерата този уеб 2.0 всичко е възможно. Включително безплатно или почти безплатно най-малко маркетингови възможности в арената на директна поща.

Защо Direct Mail?

За тези Скептици, които разказват истории на умиране пряка пощенска реклама, аз казвам Проверихте ли вашата пощенска кутия напоследък? Пряката пощенска реклама е процъфтяваща индустрия за бизнес професионалисти, маркетинг. Защо? Пет причини, за да бъдем точни, че мога да мисля за най-малко.

Пряката пощенска реклама е насочена. Какъв друг носител ви позволява да идентифицира конкретно демографски на получателя, можете да изпратите съобщение до? Директна поща е лично. Дали отпечатана пощенска картичка, писмо, или просто обяви, писма могат лично да поздравят своите читатели по първо име и това е най-малкото, което може да направи. Пряката пощенска реклама е осезаемо. Като бизнесмен или жена, първата ви цел е да се раздават визитната си картичка. Оставянето на потенциалните си клиенти с материални блага винаги е с висок приоритет. Съобщения правят това всеки път, гарантирана. Пряката пощенска реклама е измеримо. Сравнявайки броя на писма с увеличение в продажбите е лесно изчисляване. И накрая, пряка пощенска реклама е рентабилно. Е, това никога не е било като икономически ефективен, както е сега.

Free пощенски списъци и директни Инструменти Поща

нова услуга наречен LeadStash (<целеви = "_new" REL = "Nofollow" HREF = "http://www.leadstash.com"> http://www.leadstash.com ) се похвали напълно свободен начин не само да се съберат безплатни пощенски списъци, но също така директно свързана поща инструменти. И така, какво точно е офертата? Абонирайте се за безплатно казват, че чрез предоставяне на поверителна име, адрес на електронна поща и информация. В замяна на това получават пълен достъп до милиони на жилищни и бизнес имената и адресите, заедно с инструменти за износ лесно да пощенски етикети или маркетингови писма.

звучи прекалено хубаво, за да е истина? Времето ще покаже колко дълго LeadStash е наоколо, но за момента, аз със сигурност скочи на банда, която увеличава възвръщаемостта на инвестициите си, като намали инвестицията си долара до нула.

За авторана

Дейвид е директна маркетинг, свързан с нова продажби водят система, наречена LeadStash.com. http://www.leadstash.com

Използване и разпространение на тази статия е предмет на нашия Издател Насоки
, с което трябва да бъде включена информация и авторски права на оригиналния автор.

Дейвид Съдърланд

RSS FeedДоклад ЧленПубликуване членПринтДобави към Любими член За Често задавани въпроси Свържете се с нас Разширено търсене за поверителност Общи условия

GoArticles.com? 2012 Всички права запазени.

 

на

Дейвид е директна маркетинг, свързан с нова продажби водят система, наречена LeadStash.com. http://www.leadstash.com


Използване и разпространение на тази статия е предмет на нашия Издател Насоки
, с което трябва да бъде включена информация и авторски права на оригиналния автор.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Имате нужда от такси телефон: 082 8806-