Такси - Русе - Букурещ
Имате нужда от такси
Русе - Букурещ - Русе
тел: 0887 419 401
Български  English
нощувки русе

Капка в Русе и Вашият Muse: Намиране на страст в неосъществена свят

Posted on: September 17th, 2012 by alexpetkov

Капка в Русе и Вашият Muse: Намиране на страст в неосъществена свят

член от Алън Gregoire Капка в Русе и Muse: Намиране на страст в неосъществена свят – Самостоятелно Помощ – Мотивационно

Търси по автор, заглавие или съдържание Член ContentAuthor NameArticle Заглавие Начална страница Подаване на членове Автор Издател Съдържание емисии RSS Feeds Често задавани въпроси Свържете се с нас

Всеки ден милиони хора да се изправи и се плъзна на занятие, че те имат абсолютно никаква страст и които не ги изпълняват по никакъв начин, различен от заплата и социален контакт. Той буквално е емоционална и духовна смърт на видове. Животът е за страст. Страст за тези, които обичаш, страст за причините и страст за работа на вашия живот.

Когато това, което правиш, е лишена от всяка страст, в известен смисъл се чувствам празна и в капан, и духовния и емоционална стойност е твърде много, за да плати. Това е много прилича на муле, безнадеждно обвързани с ралото влачи заедно надява да получи достатъчно за ядене, така че тя може да събере сили да издържим още един ден на един живот без страст.

Вярно е, че за човешките същества, капани на нашите собствени решения. Собствен находчивост, или липсата от тях, който ще определи дали стоим остана на плуг или да се освободим, за да можем да бродят обхват и нашите собствени полета на страстта, изобилие и разнообразие. Така че, за тези от нас, остана си на ралото и живот без страст, как ние дори започват да се начертае избяга и следват мечтите ни на живот, изпълнен със страст?

Първо, ние трябва да имат по-добра визия за нашия живот, която включва страст и изобилие. Вие заслужавате да се прави това, което те вълнува. Животът не е трябвало да се живее прави нещо, което смятат, безсмислени и, за които ние нямаме страст. Можете ли да отворите прозореца на тази малка стая, вие сте си заключен през всичките тези години? Какво виждаш извън тази стая? Това е вашата страст там само чакат, за да го твърдят. Страстта си иска да те твърдят. Имайте смелостта да претендира за живот на страстта.

Когато имате страст към това, което правиш, животът придобива съвсем ново значение. Вашият “работа” не изглежда като работа на всички. В действителност, тези, които се занимават с това, което те имат страст за често състояние, че те действително имат това чувство на негодувание, когато те трябва временно да напуснат тяхната “работа” и са склонни на други бизнеси на живота.

Запитване себе си, когато са най-щастливи? Какво е това, че вие ​​правите, когато сте в най-щастливият ви? Когато сте отговорили на този въпрос, вие сте намерили своя “муза”. “Муза” се определя като “източник на вдъхновение, водещ гений”. Намери муза и, следователно, вашата страст, вие правите квантов скок от ходещи мъртъвци истински жив. Това е само, когато са активно ангажирани в страстта си, че вие ​​сте наистина живеем.

Ако вече сте заети, имате лукса да се отдадат на муза и вашата страст и развитие на уменията си, докато едновременно се задържат на повърхността финансово . Вашият вдъхновение и страст ще процъфтява най-добрите отсъстващи финансови или предстоящо натиск крайния срок. Много успешни хора днес подхранват страстта си по този начин, докато те са били в състояние да посвети всичките си ресурси за ангажиране на страстта си на пълен работен ден.

Въведете Daymond Йоан FUBU. Подобно на много хора, г-н Джон първоначално видях FUBU като хоби. Дойде ден, когато той направи ангажимента си към себе си, за да получите сериозно за страстта му и да установи дневен график. Това е критична точка, защото когато имаш визия, това е все още мечта, но когато го график, става истински!

г-н Дневен график Джон ще включва шевни шапки себе си, да приема поръчки за продукта, опаковането им и ги товарим. След това той ще отиде в целия си работен ден на Червения Омар и когато той дойде у дома от тази работа, той ще направи повече шапки и броят на новите входящите поръчки. Той повтори този процес дневно в продължение на две години, въпреки че той вече успешно пласира продукта си в някои от най-горещите музикални клипове на времето.

г-н Джон винаги е казвал, че това е неговата страст за проекта си, което го прокара. Което ни води до един много важен момент. Ако нямате желание за това, което правиш, колко успешна ще бъдете? Това е вашата страст, която ще възпламени вашата енергия, вашата креативност и изобретателност. Страстта е това, което ще ви карам да се отличат в това, което правиш. Страстта е това, което ще ви позволи да се окаже грешно Скептици. Страстта е това, което ще ви оставят усещане изпълнени. Страстта си чака. Това е време да се откажа в Русе и намери своя муза.

Един неподражаем принципа на живота е, че винаги се променя и морфин с течение на времето. Как, че животът се променя и morphs е изцяло от вас. Вие имате възможността да се превърне в нещо толкова невероятно и страхотно, но с него иск, трябва да бъде в състояние да виждат по-добри възможности за себе си. Разработване на тази визия точно сега.

За автора

авторът е работил в юридическата професия, финансовите услуги и производството на курорта и пише съдържание за неговия уебсайт HTTP: /article/Drop-The-Ruse-And-Find-Your-Muse-Finding-Your-Passion-In-An-Unfulfilled-World/4779713/print /article/Drop-The-Ruse-And-Find-Your-Muse-Finding-Your-Passion-In-An-Unfulfilled-World/4779713/print actionmaxims.com Използване и разпространение на тази статия е предмет на нашия Издател Насоки
, с което трябва да бъде включена информация и авторски права на оригиналния автор.

Алън Gregoire

RSS FeedДоклад ЧленПубликуване членПринтДобави към Любими член За Често задавани въпроси Свържете се с нас Разширено търсене за поверителност Общи условия

GoArticles.com? 2012 Всички права запазени.  

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Имате нужда от такси телефон: 082 8806-