Такси - Русе - Букурещ
Имате нужда от такси
Русе - Букурещ - Русе
тел: 0887 419 401
Български  English
нощувки русе

Защо да Коли под наем с шофьор в Букурещ, Румъния

Posted on: September 6th, 2012 by alexpetkov

Защо да Коли под наем с шофьор в Букурещ, Румъния

член от Рики Лий

Защо да Коли под наем с шофьор в Букурещ, Румъния – Пътуване – Туристически Отзиви

Търси по автор, заглавие или съдържание

Член ContentAuthor NameArticle Заглавие Начална страница Подаване на членове Автор Издател Съдържание емисии RSS Feeds Често задавани въпроси Свържете се с нас

През последните 10 години, Румъния се е увеличил значително във всяка област. Мултинационалните компании инвестираха много пари и построили седалище в Букурещ. Хората пътуват много и сега страната и частни коли под наем (заедно с публична такси) е често срещан факт. Обикновено отдаване под наем на мултинационални компании за автомобили под наем на компанията, така че те могат да имат доверие, че техните служители или VIP навсякъде по време без проблеми. Тази връзка между фирми за коли под наем и международни компании се основават на взаимно доверие.

в мултинационални компании, фирми за коли под наем също се прилагат за чужденци, които идват да посетят Румъния. Има някои, наем, автомобилните компании опитни шофьори с модерни изследвания и лиценз за употреба, които могат лесно да ви дам една мечта екскурзия туристически атракции, градове и градове в Румъния. Хората искат, и вместо да ходят на треньора, а останалите 40 души пътуват, частна кола под наем и да направите свои собствени пътища.

И сега … Защо трябва да наемете кола на летището в Букурещ

Букурещ има две летища, международни и вътрешни полети, и само за вътрешни полети. (Летище Отопени и летище Баняса) от летище Отопени е на 11 мили от северния вход), с изключение на превозни средства на обществения таксиметрови не са.

Преди няколко години имаше огромно вълнение сред таксиметровите шофьори, които имаха отрицателни резултати за тези, които пристигат на летището. Много от таксиметровите шофьори са принудени да се откажат от работата си, и сега те останат “тайна” летище, питам всеки, който идва, ако те се нуждаят от такси. Те всички са глупави задават много повече от нормалната цена, и те са грубо и неуважително. Сигурност не може да направи нищо, защото те искат да рискуват поредния скандал.

Значи имате два избора летищни трансфери. Тези момчета, или с прехвърлянето на фирмата принудени да прибягват към старата таксиметров шофьор. (Също така, с много високи цени). Също така, ако по някакъв начин успяват да се средствата за обществен транспорт на града са замърсени и враждебен.

Френското влияние е видно в града в продължение на няколко сгради в града архитектура. Той е бил кръстен като “Малкия Париж” поради тази причина. Както никога не е напускал планирането на градската красота, тя изглежда много зелено и тихо. Това е успокояващо преживяване, но румънския град и Букурещ се нарежда на първо място в списъка. Едно нещо, което се среща рядко в Европа се намира в изобилие в Букурещ – легализирани loimus.Miestas хазартни предлага едни от най-добрите стаи и казина заедно с факта, че то е законно, и затова сред любимите типични ястия turistu.Rumunijos е богата с фар и месо. Десерти също има своя отличителен вкус.

Също така, с много високи цени). Също така, ако по някакъв начин успяват да се средствата за обществен транспорт на града са замърсени и враждебен.

Ако искате да се избегнат проблеми, моля, свържете се с частни фирми за коли под наем в Букурещ и с кон Sedan (лимузина, или заявка) ще се чака за VIP място за паркиране. Също така, на водача ще се чака за вашето пристигане порта с банер от ваше име.

За автора

Travel Букурещ за най-интересните места на свят.

Използване и разпространение на тази статия е предмет на нашия Издател Насоки
, с което трябва да бъде включена информация и авторски права на оригиналния автор.

Рики Лий

RSS FeedДоклад ЧленПубликуване членПринтДобави към Любими член За Често задавани въпроси Свържете се с нас Разширено търсене за поверителност Общи условия

GoArticles.com? 2012 Всички права запазени.

 

Travel Букурещ за най-интересните места на свят.


Използване и разпространение на тази статия е предмет на нашия Издател Насоки
, с което трябва да бъде включена информация и авторски права на оригиналния автор.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Имате нужда от такси телефон: 082 8806-